Освен че мени фазите си и лунните дни, Луната прави и

...
Освен че мени фазите си и лунните дни, Луната прави и
Коментари Харесай

Луна в Лъв: Накъде ни тегли сърцето и имаме ли куража да го последваме?

Освен че мени етапите си и лунните дни,  Луната прави и цялостно странствуване през знаците – от Овен до Риби .

Тя престоява във всеки  между два и три дни, като  най-силно е въздействието на това пътешестване върху тялото и здравето ни . В предишното лечителите са знаели това и са се съобразявали с него в работата си. Всеки знак ръководи разнообразни органи в човешкото тяло.  Основните правила , които е добре да запомним,  са три :
Всичко, което вършим за органите, покровителствани от знака, в който е Луната, им се отразява извънредно благотворно (с изключение на интервенциите, с изключение на по спешност);Всичко, което натоварва и изтощава органите, ръководени от знака, в който е Луната, им се отразява извънредно отрицателно;Когато Луната  и е в даден знак, би трябвало да предприемем дейности по усилване и подсилване на съответните органи; а когато  – по изчистването им. Важна е крайната цел, която гоним, а не съответните процедури.
Знакът на Лъва ръководи сърцето и кръвообращението, гърба и диафрагмата. Или съгласно разпоредбите нагоре, каквото създадем за тези органи при Луна в Лъв, оказва доста мощно положително влияние (без интервенции като се изключи спешните). От друга страна, в случай че натоварим ненужно тези органи в дните на Луна в Лъв, ще страдаме повече. За интервенции в региона на сърцето, гърба и диафрагмата е добре да изберем интервал на намаляваща Луна и да заобикаляме дните на Луна в Лъв.

По време на Луна в Лъв е добре да не се претрупваме и най-много да внимаваме със сърцето, изключително в случай че имаме проблеми.  

Лъвът е прочувствен и сърдечен знак, който е естествено великодушен и обича да се раздава. И колкото повече дава, толкоз повече има.

Дните на Луна в Лъв са идеални да преценим какво или кой ни е „ на сърце “ и за какво. От какво ни се „ къса сърцето “? Накъде ни „ тегли сърцето “ и имаме ли куража да го последваме? Ако разсъдъкът не го е заглушил изцяло, то нормално знае посоката.

По „ Точното време 2 “, Йохана Паунгер, Томас Попе
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР